május 13, 2009

'bout films

So ... az utóbbi időben belefért egy kis filmezés, ezeket sikerült látni:

Hülyék Paradicsoma:
Nem is nagyon tudom eldönteni hogy milyen kategóriába lehetne sorolni, mert vígjáték az alapja meg egy kis sci-fi elképzelés, de a keverékből egy egyszer megnézhető film jött létre!
Ami számomra a mondani valót képezte --> a hülyék többet szaporodtak, meglett az eredmény, kihaltak azok akik csak vártak a gyereknemzéssel (diplomások, értelmiségiek stb...), így 500 évvel később már csak a köznép maradt, és persze a szemét halmok, az idióta beszéd és a többi :D a teljesen átlagos férfi, és a prosti esete se egyszerű :) kikapcsolódásnak nem rossz!! :)

Ütközések:
Ez egy dráma, sok ember életében pár pillanata kapcsolódik össze, és a film feldolgozza a következményeket! A film egy nap leforgását mutatja be. Igazándiból azoknak ajánlom akik szeretnek töprengeni. A színészi felhozatal jó, bár sok a megszokott arc, mint például Sandra Bullock és Brendon Fraser, de ettől még élvezhető és jó film!
Kedvenc lett a végső, záró dal: MAYBE TOMORROW

Mamma Mia!
Gondolom ezzel semmi újdonságot nem árulok el... hiszen sikerként van elkönyvelve a világ majdnem minden táján. THX to ABBA for the music :)
A stori kicsit olyan bugyutácsak, egyedülálló anya gyerekek esküvő előtt akarja megkeresni az apját, anyuka naplója kinyit - beleolvas - boldog - meghívókat küld - mivel foggalma nincs a 3 akkor pasi közül melyik lehet az apa.... (pont pont pont :D)
apukák megjönnek aztán persze dalokkal fűszerezett érzelmi kitörések stb stb... Látványkonyha ala békatalpas alsós fickók :D Kb ennyi maradt meg belőle, viszont a zenei világ az nagyon jól, jól van beépítve a szituációkba, és mivel az ABBA majdnemhogy halhatatlan így kétség nem fér hozzá hogy nagyon sokan szeretik is... én a zenei részt végig boogieztam itt reggel meg délelőtt főzögetés közben szóval hallgatni és nézni is érdemes, kikapcsol!
Kedvencek :D --> Lay all your love on me (látványkonyha rész)

Jó nézegetést!

Nincsenek megjegyzések: